banner

Kabels High End

Hoe goed een apparaat ook presteert, als de verbinding naar het volgende apparaat niet juist is dan zullen die prestaties nooit bij de luisteraar terechtkomen. Audio apparatuur is dankzij het enorme dynamische bereik zeer gevoelig hiervoor dus als we er optimaal van onze favoriete muziek willen genieten dan heeft de bekabeling zeker aandacht nodig.

Wij zijn dan ook verheugd de kabels van QS Audio te kunnen aanbieden, een zeer hoogwaardig kabel programma waarmee de audioset tot de beste prestaties wordt gebracht. 
QS Audio heeft al vele jaren ontwikkeld aan de kabels om te komen tot wat ze nu zijn, kabels met doordachte materiaalkeuze en censtructie. Voor de interlinks is er gebruik gemaakt van de zogenaamde Creato technologie, een ontwikkeling van top ontwerper Marcel Croese, QS Audio mag deze technologie in licentie gebruiken.
Alle kabels en kontakt materialen worden Cryogeen behandeld waarmee de kristal struktuur wordt verbeterd wat de signaaloverdracht ten goede komt, aleen het cryogeen behandelen van bestaande kabels kan al een duidelijke verbetering opleveren.
 
 

Sorteer op:
 
QS Audio Interlink Type 1
InStock
250.00
QS Audio Interlink Type 2
InStock
370.00
QS Audio Interlink Type 3
InStock
750.00
 
Winkelwagen
Zoeken
 Projecten
Microfoon pre
Herweijer Electronics IJmuidenwebwinkel beginnen - powered by LB Media webshop