banner

Nieuws

29-9-2015

Het eerste officiele HE Audio product is klaar voor productie: Een AC voeding voor platenspelers, deze levert een schone 50Hz (of anders instelbaar) voor Uw platenspeler. Ten opzichte van de concurrentie is de onze veel zwaarder uitgevoerd zodat ook een Garrard 401 ermee gevoed kan worden, de kleine versie is 25VA en de grote 120VA.

Verder wordt er gewerkt aan onze werkplaats en studio, er is een tussen wand geplaatst die de studio en luisterruimte scheidt van de opname cabine welke ook als lab dienst doet.

24-8-2015

Inschrijving Kamer van koophandel is een feit, verkoop en productontwikkeling gaat onder de naam HE Audio plaats vinden. Muziekproductie vindt plaats onder de naam Basic Sound productions, hier vallen dus alle studio activiteiten onder.

10-5-2015

Domeinnaam geregistreerd en webshop is open, er is nog veel te doen voordat we in September officieel openen maar we denken de targets te halen. Er worden contacten gelegd met leveranciers en een eerste gesprek met de boekhouder heeft ook plaats gevonden.

20-4-2015

Terug van weggeweest!

Plannen worden gevormd om opnieuw een Audio bedrijf te starten in IJmuiden, geplande startdatum is September.
Tot die tijd worden er voorbereidingen getroffen zoals winkel inrichting, voorraden opbouw en een administratie opzetten.
Winkelwagen
Zoeken
 Projecten
Microfoon pre
Herweijer Electronics IJmuidenwebwinkel beginnen - powered by LB Media webshop