banner

Studio

Basic Sound Productions

Onze specialiteit en passie is het maken van audiofiele muziekopnames op locatie, de klant bepaalt zelf de plaats waar de opname plaats vindt en wij komen daar met onze opnameset. De ruimte kan een oefenruimte zijn of een kerk en alles wat daar tussenin zit, het is natuurlijk van groot belang dat de akoestiek goed is en voldoende stil.
De mooiste opnames worden gemaakt door het orkest of combo in een keer op te nemen met twee microfoons op de juiste afstand, de ruimtelijkheid en levendigheid komt dan maximaal tot zijn recht. De akoestiek wordt meegenomen in de opname wat we als een groot voordeel zien, een natuurlijke galm is altijd mooier dan wanneer we die later met de galm processor moeten toevoegen.
We beschikken over verschillende microfoons waarvan drie "vintage" buizenmicroifoons wel de mooiste zijn, verder de door ons ontwikkelde buizen voorversterker en AD converter. Er is ook een mogelijkheid om analoog op te nemen op 38cm/sec 2 spoor, de Studer machine is uiteraard door ons gemodificeerd om een nog beter resultaat te bereiken.
We praten hier dus over direct to master opnames meet een zeer kort signaalpad, niet meer electronica dan nodig is.

Tot slot kunnen we als eindproduct elk formaat aanleveren vanaf een file op USB stick/CDR tot een complete CD/ LP productie vanaf 300/200 stuks, in het laatste geval begeleiden we het hele traject van voor tot het eind.
 


 
  
Winkelwagen
Zoeken
 Projecten
Microfoon pre
Herweijer Electronics IJmuidenwebwinkel beginnen - powered by LB Media webshop